Buro Holdijk
Kiezen voor kwaliteit en zekerheid


ARCHITECTUUR

Wij verstaan de kunst van het ontwerpen van de gebouwde omgeving. Uw omgeving!
Uw wensen en ideeën vertalen wij naar een uniek ontwerp dat geheel past bij uw wensen en ook
toets aan de randvoorwaarden van bijvoorbeeld de gemeente.

Kortom, ons ontwerp is maatwerk in plaats van catalogus en dat verdient u!

Nieuw bouwen doet u immers niet vaak. Daarom willen wij voor u het beste.

Wij zijn gespecialiseerd in vrijstaande woningen, villa's, landhuizen, 2^1 kap woningen, bedrijfspanden en verbouwingen. Voor ieder bouwplan bent u bij Buro Holdijk aan het juiste adres.

Bouwmanagement


Tijdens de realisatie van uw bouwproject is de directievoerder de vertegenwoordiger en belangenbehartiger van u als opdrachtgever. De toezichthouder bewaakt de technische kwaliteit van uitvoering. Directievoering en toezicht ziet er dus op toe dat het contract dat u heeft gesloten met de aannemer en de installateurs volgens alle gemaakte afspraken wordt uitgevoerd. 

Een bouwproject is een risicovolle onderneming. De belangen zijn groot; het gaat om veel geld en vaak is de tijdsdruk groot. Tijdens de uitvoering neemt de spanning toe.

Er is weliswaar een contract met een aannemer gesloten, maar tijdens de uitvoering moet er nog veel bedacht en besloten worden. In deze fase van het bouwproces hebben opdrachtgevers behoefte aan directievoering en toezicht.


Buro Holdijk levert directievoering en toezicht. Wij hebben ruime ervaring en kennen de bouwwereld van binnenuit. De toezichthouders beschikken over de technische kennis om te kunnen beoordelen of de aannemer zijn werk goed heeft gedaan. Directievoerder en toezichthouder vormen samen een hecht team met verstand van zaken, om samen met de aannemer uw project tot een succes te maken.

Advies

Wij zijn uw adviseur voor al uw bouwkundige vraagstukken. Door onze goede relaties met gemeenten, aannemers en installateurs zijn wij in staat om uw wensen efficiënt en correct te vertalen naar concrete en praktische oplossingen, waarbij uw budget scherp in de gaten wordt gehouden. Heeft u een bouwkundig vraagstuk? Laat het ons weten, wij denken graag met u mee.


Buro Holdijk ontzorgt
ARCHITECTUUR
BOUWMANAGEMENT
ADVIES